Contents

Thủ Thuật về How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất 2022

Pro đang tìm kiếm từ khóa How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất được Cập Nhật vào lúc : 2022-10-22 15:10:00 . Với phương châm chia sẻ Mẹo Hướng dẫn trong nội dung bài viết một cách Chi Tiết 2022. Nếu sau khi tìm hiểu thêm tài liệu vẫn ko hiểu thì hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Mình lý giải và hướng dẫn lại nha.

Mẹo Hướng dẫn How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Chi Tiết
Quý khách đang tìm kiếm từ khóa How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… được Cập Nhật vào lúc : 2022-10-22 15:05:22 . Với phương châm chia sẻ Mẹo Hướng dẫn trong nội dung nội dung bài viết một cách Chi Tiết Mới Nhất. Nếu sau khi tìm hiểu thêm nội dung nội dung bài viết vẫn ko hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comments ở cuối bài để Mình lý giải và hướng dẫn lại nha.

Letters in Word Puzzle Questions: Solved 70 Letters in Word Puzzle Questions and answers section with explanation for various trực tuyến exam preparation, various interviews, Logical Reasoning Category trực tuyến test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Nội dung chính

    Letters in Word Puzzle QuestionsOnline Test on Letters in Word Puzzle @ FreshersliveWhy To Practice Letters in Word Puzzle Test questions Online @ Fresherslive?Why Fresherslive For Letters in Word Puzzle Online Test Preparation?How many such pairs of letters are there in the word English each of which has as many letters between its two letters as there are between them in the English alphabet?How many such pairs of letters are there in the word foreign each of which has as May letters between them in the word as in the English alphabet?How many such pairs of letters are there in the word communication which have as many letters between them from both the sides as in the alphabets from A to Z?How many pairs of letters are there in the word persuade each of which have as many letters between then in the word as they have between then in the English alphabet?

Letters in Word Puzzle Questions

21. If in the word ‘FAVOURITE’ all the consonants are arranged on the left in reverse alphabetical order after that on the
right of these consonants all the vowels are arranged in alphabetical order then how many letters are there in alphabetical series between third letter from right end and fourth letter from left end? 

9

SHOW ANSWER

Correct
Ans:2

Explanation:

Here FAVOURITE word arrange all consonants – reverse order from left
All vowels – alphabetical order to its right. After its rearrangement,

F

A

V

O

U

R

I

T

E

V

T

R

F

A

E

I

O

U

Third letter from right = I
Fourth letter from left = F
Between F and I = F G H I
So there exist two words between F and I.

22. If all the letters of the word ‘SKILLFULNESS’ are arranged in alphabetical order then the position of how many letters will remain unchanged? 

More than
three

SHOW ANSWER

Correct Ans:three

Explanation:

Here ‘SKILLFULNESS’ after arranging in alphabetical order we get

S

K

I

L

L

F

U

L

N

E

S

S

E

F

I

K

L

L

L

N

S

S

S

U

As it’s clearly shown that letters L, S, I are remaining unchanged after rearrangement.

23. How many meaningful English words can be formed using the second, third, fifth and seventh letters of the word ‘KASHMIR’ using each letter once in each word? 

None of
these

SHOW ANSWER

Correct Ans:Three

Explanation:

Solution: The second, third, fifth and seventh letters of the word are A, S, M, R.
And the words that can be formed from letters = ARMS, MARS, RAMS.
Three words can be formed from the above given
letters.

24. If all the letters in the word FUNDAMENTALS are arranged in alphabetical order from left to right in such a way that consonants are arranged first followed by vowels, then how many letters are there in between M and T after the arrangement?

Four

SHOW ANSWER

Correct Ans:Three

Explanation:

Original Word: FUNDAMENTALS
Consonants in the above word – FNDMNTLS
Consonants in the above word arranged in alphabetical order – DFLMNNST

Vowels in the given word arranged in alphabetical order – AAEU

Thus, Obtained Word- DFLMNNSTAAEU
There are three letters (i.e, NNS) in between M and T after the arrangement.

25. How many such pairs of letters are there in the word ‘MISCONDUCT’ each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet?

More than three

SHOW ANSWER

Correct Ans:Three

Explanation:

There are three such pairs of letters in the word ‘MISCONDUCT’.

26. How many pairs of letters are there in the word CASTRAPHONE which have as many letters between them in the word as in the alphabet?

7

SHOW ANSWER

Correct Ans:6

Explanation:

Looking into the alphabets there are six such pairs namely ON, HONE, ST, TRAPHO, TRAPHON, RAP.
1. ON – NO (alphabetical order)
2. HONE – EFGH (alphabetical order)
3. ST – ST
(alphabetical order)
4. TRAPHO – OPQRST (alphabetical order)
5. TRAPHON – NOPQRST (alphabetical order)
6. RAP – PQR (alphabetical order)

27. If all the letters of the word INTROSPECTION are arranged in a way that all the vowels are arranged in the beginning in alphabetical order and then all the consonants are arranged in alphabetical order, then the position of how many letters remains unchanged?

None of
these

SHOW ANSWER

Correct Ans:One

Explanation:

The given word and the new word after the given rearrangement:

The position of only one letter i.e, “O” remains
unchanged.

28. A word is given in capital letters. It is followed by four words. Out of these four words, only one word can be formed from the letters of the given word in capital letter. Point out that word.

ARISTOCRATIC

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:STATIC

Explanation:

Only ‘STATIC’ can be formed from the given word ‘ARISTOCRATIC’.

Option (A) – The word CREATION cannot be formed as there is no ‘E’ and ‘N’ in the given word.

Option (C) – The word SECRET cannot be formed as there is no ‘E’ in the given word.

Option (D) – The word ARREST cannot be formed as there is no ‘E’ in the given word.

Hence, option B is
the correct answer.

29. A word is given in capital letters. It is followed by four words. Out of these four words, only one word can be formed from the letters of the given word in capital letter. Point out that word.

IMMEDIATELY

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:LIMITED

Explanation:

In the given word IMMEDIATELY – letter ‘R’ is absent, hence the word DIAMETER cannot be formed.

Letter ‘C’ is absent in the given word, hence the words DICTATE and DIALECT cannot be formed.

LIMITED is the only word which can be formed using the letters of the given word.

30. A word is
given in capital letters. It is followed by four words. Out of these four words, only one word can be formed from the letters of the given word in capital letter. Point out that word.

NEWSPAPER

None of these

SHOW ANSWER

Correct
Ans:WASP

Explanation:

In the given word NEWSPAPER – letter ‘T’ is absent, hence the words SWEET and REPEAT cannot be formed.

Letters ‘O’ and ‘U’ are absent in the given word, hence the word SOUR cannot be formed.

WASP is the only word which can be formed using the letters of the given word.

31. From the given alternatives, find the word which can be formed from the letters used in the
given word.

MANUFACTURE

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:FACE

Explanation:

Here, FACE is the only word which can be formed using the letters of the given word.

32. From the
given alternatives, find the word which can be formed from the letters used in the given word.

EXPERIENCE

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:EXPIRE

Explanation:

Here, EXPIRE is the only word which can
be formed using the letters of the given word.

33. From the given words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word.

TRANSPORT

None of these

SHOW ANSWER

Correct
Ans:SPORTS

Explanation:

Here, SPORTS cannot be formed using the letters of the given word because there is no two ‘S’ in the given word.

34. From the given words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word.

CONCENTRATION

None of
these

SHOW ANSWER

Correct Ans:CENTRAL

Explanation:

Here, CENTRAL cannot be formed using the letters of the given word because there is no ‘L’ in the given word.

35. From the given words, select the word which cannot be formed using
the letters of the given word.
INTELLIGENCE

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:TILLAGE

Explanation:

Here, TILLAGE cannot be formed using the letters of the given word because there is no ‘A’ in the
given word.

36. In the following question, select the word which cannot be formed using the letters of the given word.

MELANCHOLY

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:ENEMY

Explanation:

Here, ENEMY cannot be formed using the letters of the given word because there is no two ‘E’ in the given word.

37. In the following question, select the word which cannot be formed using the letters of the given word.
CARBONATE

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:BOSE

Explanation:

Here, BOSE cannot be formed using the letters of the given word because there is no S in the given word.

38. If the first three letters of ‘COMPREHENSION’ are reversed, then the last three letters are added and then the remaining letters are reversed and added, then which letter will be exactly in the middle?

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:S

Explanation:

Given word: COMPREHENSION
(COM)PREHENS(ION)

If first three letters is reversed and last three letters is added and then remaining letters are
reversed and added, it becomes
MOCIONSNEHERP

Here, the middle letter is S.

39. How many such pairs of letters are there in the word ‘CORPORATE’ each of which has as many letters in the same sequence between them(in forward) in the word as in the english alphabet ?

None of
these

SHOW ANSWER

Correct Ans:Two

Explanation:

Three pairs — (P, R), (R, T) and (P, O)
have as many letters between them in the word as in the English alphabet. But since the letters must be in the same sequence in the word as in English alphabet, so that desire pairs are (P, R) and (R, T) only.

40. If in the word ‘SEPTUAGENARIAN’ first three and then next three letters are written in reverse order and the rest of the letters are written as they appear in English alphabet, the positions of how many letters get changed in the new arrangement?

None of these

SHOW ANSWER

Correct Ans:12

Explanation:

    « Previous1234Next ››

Are you seeking for good platform for practicing Letters in Word Puzzle questions in trực tuyến. This
is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Letters in Word Puzzle @ Fresherslive

This page provides important questions on Letters in Word Puzzle along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Letters in Word Puzzle questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these
Letters in Word Puzzle Online tests. Letters in Word Puzzle Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Letters in Word Puzzle Test questions Online @ Fresherslive?

Letters in Word Puzzle questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Letters in Word Puzzle may improve your performance
in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Letters in Word Puzzle questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Letters in Word Puzzle questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Letters in Word Puzzle in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that
they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Letters in Word Puzzle Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Letters in Word Puzzle test or get stuck on any particular question, our
Letters in Word Puzzle test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Letters in Word Puzzle, exercise these advanced Letters in Word Puzzle questions with answers.

You’re Welcome to use the Fresherslive Online Test any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Letters in Word Puzzle Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve
yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.

How many such pairs of letters are there in the word English each of which has as many letters between its two letters as there are between them in the English alphabet?

Detailed Solution
Hence, there are 4 such pairs of letters which have as many letters between them in the word as in the English alphabetical series.

How many such pairs of letters are there in the word foreign each of which has as May letters between them in the word as in the English alphabet?

Detailed Solution
Thus, there are three pairs of letters in the word “FOREIGNER” as according to the English alphabetical series. Hence, three is the correct answer. The Institute of Banking Personnel Selection (IBPS) has released the revised vacancies for the IBPS PO 2022.

How many such pairs of letters are there in the word communication which have as many letters between them from both the sides as in the alphabets from A to Z?

The correct answer is option (D).
There are six pairs of letters in the word COMMUNICATION which have as many letters between them in the word as in alphabetical series.

How many pairs of letters are there in the word persuade each of which have as many letters between then in the word as they have between then in the English alphabet?

Hence, 8 pairs are in the forward direction and 1 pair in backward direction in the word ‘IMPERATIVE’, each of which has as many letters between them in the word (both forward and backward direction) as they have between them in the English Alphabet. Hence, ‘More than Four’ is the correct answer.
Tải thêm tài liệu liên quan đến nội dung nội dung bài viết How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet entertainment?

Reply
4
0
Chia sẻ

Chia Sẻ Link Down How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… miễn phí

Bạn vừa Read Post Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Clip How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… tiên tiến và phát triển và tăng trưởng nhất Share Link Cập nhật How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… miễn phí.

Thảo Luận vướng mắc về How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter…
Nếu sau khi đọc nội dung nội dung bài viết How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Tác giả lý giải và hướng dẫn lại nha
#pairs #letters #word #letters #word #English #alphabet #enter

4498

Clip How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất ?

Bạn vừa tìm hiểu thêm Post Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Video How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất tiên tiến và phát triển nhất

Share Link Tải How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất miễn phí

Bạn đang tìm một số trong những ShareLink Download How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất miễn phí.

Giải đáp vướng mắc về How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất

Nếu sau khi đọc nội dung bài viết How many such pairs of letters are there in the given word each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet enter… Mới nhất vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn có thể lại phản hồi ở cuối bài để Mình lý giải và hướng dẫn lại nha
#pairs #letters #word #letters #word #English #alphabet #enter #Mới #nhất