Kinh Nghiệm về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất 2022

Pro đang tìm kiếm từ khóa Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất được Cập Nhật vào lúc : 2022-09-15 14:10:00 . Với phương châm chia sẻ Mẹo Hướng dẫn trong nội dung bài viết một cách Chi Tiết 2022. Nếu sau khi đọc tài liệu vẫn ko hiểu thì hoàn toàn có thể lại phản hồi ở cuối bài để Tác giả lý giải và hướng dẫn lại nha.

Kinh Nghiệm về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 2022
Bạn đang tìm kiếm từ khóa Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 được Cập Nhật vào lúc : 2022-09-15 14:05:27 . Với phương châm chia sẻ Thủ Thuật Hướng dẫn trong nội dung nội dung bài viết một cách Chi Tiết Mới Nhất. Nếu sau khi tìm hiểu thêm Post vẫn ko hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Mình lý giải và hướng dẫn lại nha.

Với Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 mới Học kì 2 có đáp án (5 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn Tiếng Anh 7 của những trường trên toàn nước sẽ tương hỗ học viên có kế hoạch ôn luyện từ đó đạt điểm trên cao trong những bài thi Tiếng Anh lớp 7.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 1)

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words and change the cues to complete the sentences.

1. Tim/ feel/ frightened/ when/ he/ see/ snake/ his feet/ ?/

______________________________________________________________________

2. Although/ feet / injured/ ,/ I /manage/ walk/ nearest village.

______________________________________________________________________

3. In spite/ his/good characters/,/ nobody/ class/ want/ make/ friends/ him.

______________________________________________________________________

4. The book/ interesting/,/ so/ we/ read/ it/ twice.

______________________________________________________________________

5. Although/ it/ rain / heavy/,/ brother/ go /school/ last Wednesday/.

______________________________________________________________________

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. How about cycling to school with me tomorrow? (CYCLE)

  – Let’s

______________________________________________________________________

2. What is the meaning of this road sign? (MEAN)

  – What

______________________________________________________________________

3. Accident is the main cause of traffic jams in Bangkok. (CAUSED)

  – Traffic jams in Bangkok

______________________________________________________________________

4. People will be fined if they don’t obey the traffic rules. (DISOBEY)

  – People will be fined

______________________________________________________________________

5. I spend 30 minutes walking to school every day. (TAKES)

  – It

______________________________________________________________________

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words and change the cues to complete the sentences.

1. Did Tim feel frightened when he saw a/ the snake his feet?

2. Although my feet were injured, I managed to walk to the nearest village.

3. In spite of his good characters, nobody in his class wants to make friends with him.

4. The book is very interesting, so we have read it twice.

5. Although it rained heavily, my brother went to school last Wednesday.

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. Let’s cycle to school with me tomorrow.

2. What does this road sign mean?

3. Traffic jams in Bangkok are mainly caused by accidents.

4. People will be fined if they disobey traffic rules.

5. It takes me 30 minutes to walk to school every day.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 2)

I. Circle the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. visual      B. thermal      C. pollute

2. A. medical      B. electric      C. botanic

3. A. chemical      B. specific      C. national

4. A. dramatic      B. logical      C. continue

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

. We like the film very much. The … is unforgettable and the plot is gripping.

    A. character      B. acting      C. style

2. Not many people went to see the film. …….., it received good reviews from the critics.

    A. But      B. Despite      C. However

3. Last night I didn’t go to bed early … being very tired.

    A. because of      B. despite      C. although

4. A … is a film that shows real life events or stories

    A. documentary      B. action      C. comedy

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. I was very interested in the lesson because our teacher is very ……………. (interest)

2. It’s a boring book and I’m …………… every time I start reading it. (bore)

I. Circle the word which has a different stress pattern from the others.

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 3)

I. Choose the best answers.

1. He______________ to the zoo last Sunday.

   a. goes      b. went

   c. is going      d. will go

2. ____________ a nice picture!

   a. What      b. How

   c. Which      d. Where

3. What time __________ you go to bed last night? – 9 o’clock.

   a. do      b. will

   c. did      d. are

4. She enjoys___________ around the world.

   a. to travel      b. travel

   c. travelling      d. travelled

5. Did Liz buy any_______________ in Nha Trang ? – Yes, she did.

   a. souvenirs      b. aquarium

   c. stall      d. vacation

6. How_____________ is it from Hanoi to Da Nang?

   a. long      b. far

   c. often      d. big

7. Nga learned ____________________ a sewing machine.

   a. use      b. using

   c. how to use      d. how

8. The weather_________________ fine yesterday.

   a. were      b. was

   c. is      d. are

9. Hoa made a cushion__________________ her armchair.

   a. with      b. of

   c. for      d. on

10. I would like_________________ you about my school.

   a. telling      b. tell

   c. told      d. to tell

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. Two years ago, she (teach)________________ a village school.

2. We (travel)___________________ to Ha Noi next week.

3. He (do) ______________________ his homework the moment.

4. We (not do) ______________our homework yesterday.

5. He (send) ______________a letter to his pen pal last week.

I. Choose the best answers.

1. B 2. A 3. C 4. C 5. A 6. B 7. C 8. B 9. C 10. D

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. taught 2. will travel 3. is doing 4. didn’t do 5. sent

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 4)

I. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. They usually (paint)____________________ their house blue.

2. We (have)____________________ an Enlish test tomorrow.

3. She (help)______________________ her mother with the housework now.

4. My father (buy)___________________ a new car two months ago.

5. Mrs. Hong (teach)______________ us English last year.

6. My parents (visit) ______________my grandparents yesterday.

II. Make questions for the underlines of the answers.

1. We stayed in Da Lat for ten days.

____________________________________________

2. She visited Nha Trang by train.

____________________________________________

3. They saw many types of fish and turtles in the aquarium.

____________________________________________

4. I ate bread and eggs for breakfast this morning.

____________________________________________

I. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. paint 2. will have 3. is helping 4. bought 5. taught 6. visited

II. Make questions for the underlines of the answers.

1, How long did you stay in Da Lat?

2. How did she go to/visit Nha Trang?

3. What did they see in the aquarium?

4, What did you eat for breakfast this morning?

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 5)

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. liked      B. hated      C. acted

2. A. starred      B. showed      C. watched

3. A. decided      B. reviewed      C. suggested

4. A. disliked      B. received      C. argued

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. Environmental pollution has ………. to lots of health problems.

    A. caused      B. led      C. made

2. ………. industrial waste, many fish cannot survive.

    A. Because      B. Despite      C. Because of

3. This film is rated 18+ because there are too many ……… scenes.

   A. funny      B. violent      C. entertaining

4. ……… effects created an amazing world in the movie, it looked so real!

   A. Special      B. Incredible      C. Moved

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. Philip was exceptionally ………….. Joanne’s behaviour. (annoy)

2. In spite of my sister’s ……………., she worked hard very late last night. (tired)

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

Tải thêm tài liệu liên quan đến nội dung nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2

Học Tốt
Học
Tiếng anh

Reply
2
0
Chia sẻ

Share Link Download Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 miễn phí

Bạn vừa Read nội dung nội dung bài viết Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Review Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 tiên tiến và phát triển và tăng trưởng nhất Chia SẻLink Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 miễn phí.

Giải đáp vướng mắc về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2
Nếu sau khi đọc nội dung nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Admin lý giải và hướng dẫn lại nha
#Bài #kiểm #tra #tiếng #anh #lớp #học #kì

4078

Review Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất ?

Bạn vừa Read Post Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Video Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất tiên tiến và phát triển nhất

Chia Sẻ Link Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất miễn phí

Quý khách đang tìm một số trong những Chia SẻLink Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất miễn phí.

Giải đáp vướng mắc về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất

Nếu sau khi đọc nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn có thể lại phản hồi ở cuối bài để Ad lý giải và hướng dẫn lại nha
#Bài #kiểm #tra #tiếng #anh #lớp #học #kì #Mới #nhất

Kinh Nghiệm về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất 2022

Pro đang tìm kiếm từ khóa Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất được Cập Nhật vào lúc : 2022-09-15 14:10:00 . Với phương châm chia sẻ Mẹo Hướng dẫn trong nội dung bài viết một cách Chi Tiết 2022. Nếu sau khi đọc tài liệu vẫn ko hiểu thì hoàn toàn có thể lại phản hồi ở cuối bài để Tác giả lý giải và hướng dẫn lại nha.

Kinh Nghiệm về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 2022
Bạn đang tìm kiếm từ khóa Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 được Cập Nhật vào lúc : 2022-09-15 14:05:27 . Với phương châm chia sẻ Thủ Thuật Hướng dẫn trong nội dung nội dung bài viết một cách Chi Tiết Mới Nhất. Nếu sau khi tìm hiểu thêm Post vẫn ko hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Mình lý giải và hướng dẫn lại nha.

Với Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 mới Học kì 2 có đáp án (5 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn Tiếng Anh 7 của những trường trên toàn nước sẽ tương hỗ học viên có kế hoạch ôn luyện từ đó đạt điểm trên cao trong những bài thi Tiếng Anh lớp 7.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 1)

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words and change the cues to complete the sentences.

1. Tim/ feel/ frightened/ when/ he/ see/ snake/ his feet/ ?/

______________________________________________________________________

2. Although/ feet / injured/ ,/ I /manage/ walk/ nearest village.

______________________________________________________________________

3. In spite/ his/good characters/,/ nobody/ class/ want/ make/ friends/ him.

______________________________________________________________________

4. The book/ interesting/,/ so/ we/ read/ it/ twice.

______________________________________________________________________

5. Although/ it/ rain / heavy/,/ brother/ go /school/ last Wednesday/.

______________________________________________________________________

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. How about cycling to school with me tomorrow? (CYCLE)

  – Let’s

______________________________________________________________________

2. What is the meaning of this road sign? (MEAN)

  – What

______________________________________________________________________

3. Accident is the main cause of traffic jams in Bangkok. (CAUSED)

  – Traffic jams in Bangkok

______________________________________________________________________

4. People will be fined if they don’t obey the traffic rules. (DISOBEY)

  – People will be fined

______________________________________________________________________

5. I spend 30 minutes walking to school every day. (TAKES)

  – It

______________________________________________________________________

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words and change the cues to complete the sentences.

1. Did Tim feel frightened when he saw a/ the snake his feet?

2. Although my feet were injured, I managed to walk to the nearest village.

3. In spite of his good characters, nobody in his class wants to make friends with him.

4. The book is very interesting, so we have read it twice.

5. Although it rained heavily, my brother went to school last Wednesday.

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. Let’s cycle to school with me tomorrow.

2. What does this road sign mean?

3. Traffic jams in Bangkok are mainly caused by accidents.

4. People will be fined if they disobey traffic rules.

5. It takes me 30 minutes to walk to school every day.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 2)

I. Circle the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. visual      B. thermal      C. pollute

2. A. medical      B. electric      C. botanic

3. A. chemical      B. specific      C. national

4. A. dramatic      B. logical      C. continue

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

. We like the film very much. The … is unforgettable and the plot is gripping.

    A. character      B. acting      C. style

2. Not many people went to see the film. …….., it received good reviews from the critics.

    A. But      B. Despite      C. However

3. Last night I didn’t go to bed early … being very tired.

    A. because of      B. despite      C. although

4. A … is a film that shows real life events or stories

    A. documentary      B. action      C. comedy

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. I was very interested in the lesson because our teacher is very ……………. (interest)

2. It’s a boring book and I’m …………… every time I start reading it. (bore)

I. Circle the word which has a different stress pattern from the others.

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 3)

I. Choose the best answers.

1. He______________ to the zoo last Sunday.

   a. goes      b. went

   c. is going      d. will go

2. ____________ a nice picture!

   a. What      b. How

   c. Which      d. Where

3. What time __________ you go to bed last night? – 9 o’clock.

   a. do      b. will

   c. did      d. are

4. She enjoys___________ around the world.

   a. to travel      b. travel

   c. travelling      d. travelled

5. Did Liz buy any_______________ in Nha Trang ? – Yes, she did.

   a. souvenirs      b. aquarium

   c. stall      d. vacation

6. How_____________ is it from Hanoi to Da Nang?

   a. long      b. far

   c. often      d. big

7. Nga learned ____________________ a sewing machine.

   a. use      b. using

   c. how to use      d. how

8. The weather_________________ fine yesterday.

   a. were      b. was

   c. is      d. are

9. Hoa made a cushion__________________ her armchair.

   a. with      b. of

   c. for      d. on

10. I would like_________________ you about my school.

   a. telling      b. tell

   c. told      d. to tell

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. Two years ago, she (teach)________________ a village school.

2. We (travel)___________________ to Ha Noi next week.

3. He (do) ______________________ his homework the moment.

4. We (not do) ______________our homework yesterday.

5. He (send) ______________a letter to his pen pal last week.

I. Choose the best answers.

1. B 2. A 3. C 4. C 5. A 6. B 7. C 8. B 9. C 10. D

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. taught 2. will travel 3. is doing 4. didn’t do 5. sent

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 4)

I. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. They usually (paint)____________________ their house blue.

2. We (have)____________________ an Enlish test tomorrow.

3. She (help)______________________ her mother with the housework now.

4. My father (buy)___________________ a new car two months ago.

5. Mrs. Hong (teach)______________ us English last year.

6. My parents (visit) ______________my grandparents yesterday.

II. Make questions for the underlines of the answers.

1. We stayed in Da Lat for ten days.

____________________________________________

2. She visited Nha Trang by train.

____________________________________________

3. They saw many types of fish and turtles in the aquarium.

____________________________________________

4. I ate bread and eggs for breakfast this morning.

____________________________________________

I. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. paint 2. will have 3. is helping 4. bought 5. taught 6. visited

II. Make questions for the underlines of the answers.

1, How long did you stay in Da Lat?

2. How did she go to/visit Nha Trang?

3. What did they see in the aquarium?

4, What did you eat for breakfast this morning?

Phòng Giáo dục đào tạo và giảng dạy đào tạo và giảng dạy và giảng dạy và Đào tạo …..

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 5)

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. liked      B. hated      C. acted

2. A. starred      B. showed      C. watched

3. A. decided      B. reviewed      C. suggested

4. A. disliked      B. received      C. argued

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. Environmental pollution has ………. to lots of health problems.

    A. caused      B. led      C. made

2. ………. industrial waste, many fish cannot survive.

    A. Because      B. Despite      C. Because of

3. This film is rated 18+ because there are too many ……… scenes.

   A. funny      B. violent      C. entertaining

4. ……… effects created an amazing world in the movie, it looked so real!

   A. Special      B. Incredible      C. Moved

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. Philip was exceptionally ………….. Joanne’s behaviour. (annoy)

2. In spite of my sister’s ……………., she worked hard very late last night. (tired)

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

Tải thêm tài liệu liên quan đến nội dung nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2

Học Tốt
Học
Tiếng anh

Reply
2
0
Chia sẻ

Share Link Download Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 miễn phí

Bạn vừa Read nội dung nội dung bài viết Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Review Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 tiên tiến và phát triển và tăng trưởng nhất Chia SẻLink Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 miễn phí.

Giải đáp vướng mắc về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2
Nếu sau khi đọc nội dung nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn hoàn toàn có thể lại Comment ở cuối bài để Admin lý giải và hướng dẫn lại nha
#Bài #kiểm #tra #tiếng #anh #lớp #học #kì

4078

Review Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất ?

Bạn vừa Read Post Với Một số hướng dẫn một cách rõ ràng hơn về Video Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất tiên tiến và phát triển nhất

Chia Sẻ Link Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất miễn phí

Quý khách đang tìm một số trong những Chia SẻLink Tải Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất miễn phí.

Giải đáp vướng mắc về Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất

Nếu sau khi đọc nội dung bài viết Bài kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 Mới nhất vẫn chưa hiểu thì hoàn toàn có thể lại phản hồi ở cuối bài để Ad lý giải và hướng dẫn lại nha
#Bài #kiểm #tra #tiếng #anh #lớp #học #kì #Mới #nhất